Ofte stillede spørgsmål - SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Forsendelse

Hvilke forsendelsesmetoder er tilgængelige?

Gratis forsendelse fra 100 € inden for 1 til 7 arbejdsdage. Normal forsendelse sker via DHL for €14,95.

Gratis forsendelse fra 100 € inden for 1 til 7 arbejdsdage. Normal forsendelse sker via DHL for €14,95.

Gratis forsendelse fra 80 CHF inden for 1 til 7 arbejdsdage. Normal forsendelse for små varer via A-Post og store varer via B-Post. For ordrer op til en værdi af 30 CHF opkræver vi et tillæg på mindst 4,20 CHF for visse produktkategorier. Takket være tillægsgebyret for minimumsmængder får vores kunder lavere priser på små produkter.

Sporet forsendelse inden for 1 til 7 hverdage. Almindelig forsendelse sker via DHL for 25 €.

Typisk inden for 1 til 7 hverdage. På grund af særlige omstændigheder i forbindelse med Corona-virussen kan leverandører opleve leveringsforsinkelser på op til 14 dage, men vi forsøger at genopfylde vores lager dagligt og finde hurtige løsninger med leverandørerne.

Betalingsoplysninger

Med Paypal, Kreditkort: Visa, MasterCard, American Express og Twint.

Vi er gået sammen med vores betalingspartnere, herunder Paypal, Twint, Six, Stripe og Shopify, for at integrere den mest sikre betalingsløsning på markedet. 

Returner

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med det produkt, du har købt, kan du returnere det inden for en periode på fjorten kalenderdage efter modtagelsen, og du skal gennemføre det på Returneringscenter.

Opkrævede omkostninger i forbindelse med annullering eller returnering af ordrer (udgående og returforsendelse osv.) er kundens ansvar.

Returneringer accepteres ikke for OUTLET, SWIMWEAR og toilettøjskollektionerne.

Returneringer accepteres kun, hvis den returnerede vare er i perfekt stand, mærket og ledsaget af en kvittering for returnering.

Forandring og udveksling

Dette er en returnering og et nyt køb. For at gøre dette skal du sende den vare, du ønsker at ombytte, retur til vores afdeling og behandle et nyt køb i den ønskede størrelse. Den nye ordre i den ønskede størrelse vil blive behandlet som enhver anden normal ordre. Ombytningsperioden er fjorten kalenderdage fra modtagelsen af købet.

Besøg Bytte- og returportalen